Vrijwilliger in beeld

‘Vrijwilliger in beeld’

Met deze rubriek willen we ieder jaar een vrijwillig medewerker of enkele medewerkers van onze afdeling eens letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. We doen dit op onze ‘exclusieve activiteit’ voor medewerkers, dit jaar op zaterdag 25 september 2021.

Voor dit jaar stellen we graag aan u voor: Maryannick Neyrinck & Marc Loones (foto).

Marc en Maryannick zijn al heel lang vertrouwd met onze afdeling en dit door het engagement van hun zoon Jürgen die mee aan de wieg stond van onze afdeling,.. zodat ten huize Loones heel wat engagement was omtrent natuur en milieu. Marc en Maryannick hebben na hun loopbaan en hun grote hobby en passie ‘de paarden’, ook de nodige tijd gevonden om zich te engageren als vrijwilligers bij de afdeling en dit als vaste medewerkers bij de amfibieënoverzet en bij het plaatsen en afbreken van de schermen konden we steeds een beroep doen op Marc. Beiden tekenen ook altijd present bij de zwerfvuilacties. We hopen en weten zeker dat Marc & Maryannick ons nog jarenlang zullen ondersteunen, en hierbij bedanken we jullie voor jullie enthousiasme en inzet nu en in de toekomst!

We zijn steeds op zoek naar vrijwillige medewerkers, bestuursleden. Wil jij ons team van dynamische medewerkers vervoegen, dan hebben wij mogelijk een passende taak voor jou. Neem contact op met Guido Quaghebeur (voorzitter). Lees meer: https://www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be/nieuwsblog/25-vaca-na-tuur

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD