Vrijwilliger in beeld

‘Vrijwilliger in beeld’

Met deze rubriek willen we ieder jaar een vrijwillig medewerker of enkele medewerkers van onze afdeling eens letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. We doen dit op onze ‘exclusieve activiteit’ voor medewerkers, dit jaar op zaterdag 12 september 2020.

Voor dit jaar stellen we graag aan u voor: Alain Weemeeuw & Vera Cornette (foto)

Alain en Vera zijn vrijwilligers van het min of meer prille begin van onze afdeling, ze missen dan ook geen enkele activiteit en uitstapje, en hun enthousiasme prikkelt de andere deelnemers. Alain de rust zelve neemt alles in zich op, en heeft een brede diverse natuurkennis opgebouwd door de jaren heen, en heeft oog voor het kleinste detail,.. samen en ondersteund door Vera, die zich op de planten en het kleine grut kan storten, en via de obs-identify, feilloos alles op naam kan brengen. Alain is ook jarenlang de plichtsbewuste opmaker van onze nieuwsbrief, zo worden al onze contacten tijdig geïnformeerd over het reilen en zeilen van onze werking. Vera is de PR vrouw bij uitstek, wanneer Vera in de infostand plaats neemt, kan je niet weerstaan om lid te worden van Natuurpunt Poperinge - Vleteren. We hopen en weten zeker dat Alain & Vera ons nog jarenlang zullen ondersteunen, en eenmaal de drukke beroepsactiviteiten achter de rug zijn, we mogelijks nog meer kunnen verwachten. Bedankt Alain & Vera voor jullie enthousiasme en inzet voor onze afdeling nu en in de toekomst!

We zijn steeds op zoek naar vrijwillige medewerkers, bestuursleden. Wil jij ons team van dynamische medewerkers vervoegen, dan hebben wij mogelijk een passende taak voor jou. Neem contact op met Guido Quaghebeur (voorzitter). Lees meer: https://www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be/nieuwsblog/25-vaca-na-tuur

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD