Vrijwilliger in beeld

‘Vrijwilliger in beeld’

Met deze rubriek willen we ieder jaar een vrijwillig medewerker of enkele medewerkers van onze afdeling eens letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. We doen dit op onze ‘exclusieve activiteit’ voor medewerkers, dit jaar op zaterdag 14 september 2019.

Voor dit jaar stellen we graag aan u voor: Marc Brysbaert

Marc is een natuurliefhebber ‘pur sang’ en een gepassioneerd fotograaf. Meerdere keren per jaar steekt hij graag een handje toe bij diverse activiteiten van onze afdeling. Wat snoei- of plantwerk, de amfibieënwerkgroep, de zwerfvuilactie, noem maar op. Wanneer zijn drukke beroepsactiviteit als chauffeur het toelaat staat Marc paraat. Hij is een gedreven iemand die ook steeds een oplossing klaar heeft bij praktische problemen. Een dag verlof nemen om een uitstap of activiteit te kunnen meemaken of zelfs een fotografieweekend te kunnen bijwonen typeert dan ook zijn engagement. We zijn dan ook enorm fier om Marc in onze rangen te hebben als vrijwillig medewerker. Het is een man recht voor de raap, met steeds een ongezouten mening en een tomeloze inzet. Kortom een vrijwilliger uit de duizend! Bedankt Marc voor je enthousiasme en inzet nu en in de toekomst!

We zijn steeds op zoek naar vrijwillige medewerkers, bestuursleden. Wil jij ons team van dynamische medewerkers vervoegen, dan hebben wij mogelijk een passende taak voor jou. Neem contact op met Guido Quaghebeur (voorzitter). Lees meer: https://www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be/nieuwsblog/25-vaca-na-tuur

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD