Skip to main content

lentewandeling

Natuurpunt Poperinge – Vleteren

Zondag 21 april: Lentewandeling

 

Ook in 2024 zal een team ‘De Heelhorzen’ (voor de 4° maal op rij)  de kleuren van Afdeling Poperinge-Vleteren verdedigen op de Expeditie Natuurpunt 2024. De bedoeling is om zo veel mogelijk euro’s in te zamelen voor ons project de Heidebeek  Watou & Haringe.

Hierbij is iedereen is welkom op onze lentewandeldag op 21 April in en rond het Helleketelbos te Watou voor 2 geleide wandelingen(ongeveer 6km)en diverse uitgestippelde vrije wandelingen (8, 13 of 23km)

Na de voormiddagwandeling bieden wij een lekker aperitief aan en is er mogelijkheid om ter plaatse een lekkere gevulde ovenkoek met cruditeiten te eten.  Na de namiddagwandeling bieden wij koffie of chocomelk aan en kan u ook genieten van het taartenbuffet.

Praktisch:

Dit alles gaat door in en rond het zaaltje van Camping De Bohemer,  de Kleine Casseldreef 5,  Poperinge. (vlakbij het Helleketelbos - voor parking gelieve de aanwijzigingen te volgen)

Start & einde telkens bij Camping de Bohemer:

-09.00 uur mogelijke start vrije wandeling. (3 verschillende afstanden)

-10.00 gegidste ochtendwandeling (2uur)

-11.30 apero in De Bohemer gevolgd door middagmaal

-14.00 start gegidste namiddagwandeling (2 uur)

-14.30 koffie en taartbuffet in de Bohemer

Deelname wandeling 8 euro per persoon (tot 12 jaar gratis deelname)– drankje inbegrepen) voor de ovenkoek met vege burger 12 euro. (ter plekke te betalen)

Graag inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475 43 87 54 voor wandeling en middagmaal, betalen kan ter plaatse. 

Koffie Ray & Jules: net als vorig jaar bieden we ook deze lekkere op zonne-enegergie vers gebrande biokoffie aan. Kostprijs per pakket: 25€ voor een assortiment van 3 verschillende pakjes van 250gr. Naar keus gemalen of bonen. Ook te bestellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 

https://forms.gle/QcLNw6GEowRQDBoi9

 

Zoals steeds kan u ons steunen met een storting op onze expeditie pagina. Donateurs nemen gratis deel aan de wandeling. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie op www.natuurpuntpoperingevleteren.be Of https://expeditie.natuurpunt.be/nl-NL/project/de-heelhorzen-28a40?tab=overview

Alvast bedankt voor u steun !

Evenement Eigenschappen

Startdatum 21-04-2024 9:00
Einddatum 21-04-2024 17:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Gratis