Expeditie Natuurpunt 2020

Met Natuurpunt Poperinge – Vleteren nemen we deel met een fietsteam ‘de Heelhorzen’ aan de ‘Expeditie Natuurpunt’ op 27 & 28 juni 2020. Zij fietsen voor ons aankoopproject ‘De Heidebeek’ in Poperinge. Het team moet 1500 euro in sponsoring samenbrengen, daarom hebben we u steun nodig. Doneer vandaag nog op https://expeditie.natuurpunt.be/project/26233

expeditie 2020 team 

Het team bestaat uit: Dries Moeyaert, Ivo Vandenbroucke, Jeroen Vandermarliere, Ludwig Reynders. Geert Coudijzer is de coach.

Wanneer Natuurpunt een natuurgebied aankoopt, wordt een deel daarvan betaald met subsidies. Voor de rest staat Natuurpunt zelf in. Het geld dat voor Expeditie Natuurpunt wordt ingezameld, dient hoofdzakelijk om aangekochte gronden te financieren. Dat kan zijn voor een natuurgebied dat al aangekocht is of voor een nieuwe lap grond aan een bestaand natuurgebied. Voor onze afdeling is dit het ‘Heidebeek’aankoop project.

Door aankopen langs de Heidebeek in Poperinge (Haringe – Watou) willen we deze prachtige vallei uitbouwen tot een volwaardige beekvallei, waar natuur en landbouw elkaar kunnen verweven tot een prachtige beekvallei en waar het in de toekomst heerlijk vertoeven zal zijn als wandelgebied, voor jou en jouw familie en vrienden, waarbij je zal kunnen genieten van de diverse fauna en flora,… en het gezang van de geelgors.

Meer lezen: https://www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be/heidebeek

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD