Nacht van de duisternis

Zaterdag 12 oktober 2019: nacht van de duisternis

We verzamelen om 19 uur aan de parking van het galgebossen, Gasthuisstraat, Elverdinge. (nabij café De vuile Seule)

Tijdens de nacht van de duisternis nodigen we je uit om de sfeer en de schoonheid op te snuiven van een nachtelijk bosreservaat. Tijdens deze wandeling heb je een andere kijk op het gebied en zijn nachtelijke bewoners. Eens je ogen wennen aan de duisternis, zal je merken dat je eigen zintuigen ook op scherp staan. Tijdens deze avondwandeling genieten we van het nachtleven in het bos, en hopelijk krijgen we een mooie sterrenhemel te zien.

Kortom een avondwandeling om niet te missen. Iedereen welkom. Aangepast schoeisel en warme kledij voorzien,… na de wandeling kan je genieten van een warm drankje of iets pittiger,.. met een toetje bovenop.

Inschrijven verplicht!: bij Guido Quaghebeur 057/33 79 78 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave aantal deelnemers of via onze website

Leden Natuurpunt betalen 2 euro per persoon (gezin 5 euro) niet leden betalen 3 euro per persoon. (gezin 7 euro) ter plekke te betalen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 12-10-2019 19:00
Einddatum 12-10-2019 21:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 5
Prijs per persoon leden NP 2 euro, niet leden 3 euro
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD